hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaş'ta turistlerin ATV turu keyfi

    Kaşta turistlerin ATV turu keyfi
    expand

    Kaş'ta turistlerin ATV turu keyfi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde, kış mevsiminde gelen yabancı turistlere, düzenlenen turlarla ATV keyfi yaşatılıyor. Yabancı turistler, doğanın ve tarihin içinde ATV üstünde mutlu bir gün geçiriyor.

    Kaş'a gelen tatilciler Kalkan mahallesinde kış aylarında gerçekleştirilen ATV turuna katılmanını tadını çıkardı. ATV turunda tatilciler Ova mahallesindeki Eşen Çayı'nın Akdeniz'e döküldüğü Çayağzı mevkiinden rehber eşliğinde kumsaldan ilerleyip, Patara mahallesine gidiyor. Patara'daki kum tepelerini ATV İle aşan tatilciler molada Akdeniz manzarasıyla fotoğraf ve video çekmenin tadını çıkarıyor. ATV turunda tatilciler 5 kilometre Patara Plajı'nda yol alıyor. ATV turu kumsalın engebeli arazide ilerleyerek Patara Kavşağı'nda sona eriyor.

    Turda tatilcilere rehberlik eden Alper Bektaş, "Kış mevsiminde bölgemize gelen az sayıda yabancı turiste, alternatif olarak ATV turu düzenliyoruz. ATV turu yaklaşık iki saat sürüyor. 2 saatte 15 kilometre yol yapılıyor. ATV turu, kış mevsiminde daha eğlenceli oluyor. Çünkü kumsallar ıslak olduğu için ATV ile çok kolay yol alıyoruz. Özellikle Patara'daki kum tepelerinde ilerleyen turistler, eğlenceli gün yaşıyor. ATV safari yapıyorlar" diye konuştu.

    Tura katılan Fransız Kimmi Pilo, arkadaşlarıyla tatile geldiği Kaş'ta ATV turunda en güzel anları yaşadıklarını söyledi. Fransız turist Jack Barthow ise turun çok güzel geçtiğini ve kum tepelerinden Patara Plajı'na inerken çok heyecanlandığını dile getirdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow