hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam Karacan veda etti

    Kaymakam Karacan veda etti
    expand

    Kaymakam Karacan veda etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- KAŞ Kaymakamlığı'nı 8 aydır yürüten, son Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Kayseri'nin Melikgazi kaymakamlığına atan Bülent Karacan, düzenlenen yemekle Kaş'a veda etti.

    Kaymakam Bülent Karacan için düzenlenen veda yemeğine Kaş Belediye Başkanvekili Fırat Demirci, Garnizon Komutanı Deniz Binbaşı Serdar Yıldırım, Emniyet Müdürü Erkan Kaçar, Jandarma Komutanvekili Kıdemli Başçavuş Hasan Tekin, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Akbudak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Melih Eroğlu, Yazı İşleri Müdürü İlknur Kişi Bagane, daire amirleri, belediye meclisi üyeleri ve Kaşlılar katıldı.

    Yemekte bir veda konuşması yapan Kaymakam Bülent Karacan, "Kaş bir tatil kenti. Biz de 8 ay gibi kısa bir süre görev yaptık. Bunu kendimize tatil sayıyoruz. Kaş gerçekten doğal güzelliğiyle tarihi zenginliğiyle yaşanacak bir yer. Burada huzur var, doğallık var. İlk kez bir sahil ilçesinde kısa da olsa görev yapma mutluluğunu Kaş'ta yaşadım. Kaş doğal kalmalı. Bu doğal yapı bozulmamalı. Kaş'a kaliteli turist gelmeli. Kaş kamu görevlileri için özellikle ev kiraları açısından pahalı hale geldi. Onun için birçok kamu görevlisi Kaş'a gelmek istemiyor. Birçok kamu görevlisi, komşu ilçe Demre'de oturuyor. Kaş'taki konut sorunu TOKİ yatırımı ile çözümlenmeli. Kaş'a 2021 yılında yeni Hükümet Konağı yapılacak. Buradan Kayseri'nin en büyük ilçesine gidiyorum. Kayseri'de bir eviniz olduğunu unutmayın. Hakkınızı helal edin" dedi.

    Ardından Kaymakam Karacan'a, Kaş'a özgü el dokuması bir barak kilimi ve çeşitli hediyeler verildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow