hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kınıkspor'da düşüş sürüyor

    Kınıksporda düşüş sürüyor
    expand

    Kınıkspor'da düşüş sürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA Süper Amatör'e şampiyonluk parolasıyla başlayan Kınıkspor, deplasmanda Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor'a 1-0 yenilerek üçüncü sıraya düştü.

    Kestel Belediyespor ile şampiyonluk mücadelesi veren Kınıkspor 20. hafta maçında Zeytinköy 4 nolu sahada Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor ile karşılaştı. Maçı Sarper Barış Saka, Ali Can Alp, Fırat Olgun hakem üçlüsü yönetti. Maç Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor'un vuruşuyla başladı.

    Maça hızlı başlayan taraf Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor oldu. Maçın 16. dakikasındaki ASAT atağında soldan yapılan ortaya kafayı vuran Volkan topu ağlara göndererek, takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Maçın 21. dakikasında ASAT atağında Sergen net gol pozisyonundan yararlanamadı. İlk yarı 1-0 Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor'un üstünlüğüyle sona erdi.

    İkinci yarıya ASAT yine atak başladı. Maçın 58. dakikasındaki ASAT atağında Ömer'in sert şutunu, Kınık kalecisi Erdinç kurtardı. Maçın 64. dakikasında rakibine sert giren Kınıksporlu Savaş direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Başka gol olmayınca maç 1-0 Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor'un üstünlüğüyle sona erdi.

    Maçta Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor'dan Ömer, Furkan ve Umut Can, Kınıkspor'dan İskender, Berk, Mahamadi, Bilal, Ayetullah, Hami ve Mutafa Ozan sarı kart gören futbolcular oldu. Bu sonuçla Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor puanını 40'a çıkararak maç fazlası ile grupta ikinci sıraya yükseldi. Kınıkspor ise 39 puanda kalarak ilk kez üçüncü sıraya düştü ve ilk ikiye girme yolunda büyük bir yara aldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow