hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kınıksporlu futbolcular maça gitmedi

    Kınıksporlu futbolcular maça gitmedi
    expand

    Kınıksporlu futbolcular maça gitmedi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- ANTALYA Süper Amatör Lig'de mücadele eden Kaş ilçesinin temsilcisi Kınıksporlu futbolcular, Payallarspor maçında 5 futbolcuya kırmızı kart gösterilmesi ve paralarını alamamaları gerekçesiyle Mahmutlarspor maçına gitmedi.

    Sezon başında kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Kınıkspor'da son günlerde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle futbolcuların alacakları ödenemedi. Futbolcular, 16 Şubat Pazar günü oynadıkları Payallarspor maçında 5 futbolcuya kırmızı kart gösterilmesini ve paralarını alamadıkları gerekçesiyle bugün deplasman oynayacakları Alanya Mahmutlarspor maçına gitmedi.

    Kınıkspor Başkanı Ayhan Yıldırım, konuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Yıldırım, "Sezonun başlamasına 12 gün kala kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olan Kınıkspor başkanlığını üstlendim. Eski bir profesyonel futbolcu ve bir devlet memuru olarak bu göreve davet edildim. Bazı vaatler verildi. Bu vaatlerin hiçbiri yerine getirilmedi. Bir devlet memuru olarak kulübü zor koşullarda bugüne kadar getirdim. Gelinen noktada dayanacak, kulübü yürütecek gücümüz kalmadı. Sporculara maalesef ödeme yapamadık. Bunun üstüne geçen hafta sonu oynadığımız Payallarspor maçında, maç içinde rakibine sert hareketten kırmızı kart gören Yılmaz Çakıroğlu'na 6 maç, Maruf Aslan'a 3 maç ceza verildi. Maçtan sonra rakip futbolculara saldırdığı, küfür ettiği gerekçesiyle futbolcularımızdan Mustafa Ozan Kaya'ya 7 maç, Savaş Tunca'ya 4 maç, Anıl Çelik'e 3 maç ceza verildi. Kavga yok, darp yok. Karşı takımdan hiçbir futbolcuya ceza yok. Yaşanan ekonomik krizin üstüne katliam gibi ceza yağmuru geliyor. Şu anda görevimizin başındayız. Bize verilen vaatlerin yerine getirilmesini bekliyoruz. Geldiğimiz noktayı Kaşlı ve Kınıklı hemşehrilerimizin takdirine sunuyoruz. Futbolcularımız Mahmutlar maçına gitmiyor. Yapacak bir şeyim de yok" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow