hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MHP Kaş'ta Kolak yeniden seçildi

    MHP Kaşta Kolak yeniden seçildi
    expand

    MHP Kaş'ta Kolak yeniden seçildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- MHP Kaş İlçe Başkanlığı'nın olağan kongresinde tek aday olan mevcut Başkan Cemil Kolak yeniden seçildi.
    Kaş Fevzi Gürsoy Düğün Salonu'nda yapılan kongreye MHP İl Başkanı Hilmi Durgun, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, eski Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, Kaş Belediye Başkanı AK Parti'li Mutlu Ulutaş, Korkuteli Belediye Başkanı MHP'li Ömer İşlek, MHP il ve ilçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, belediye meclisi üyeleri ve delegeler katıldı.
    MHP Kaş ilçe kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Divan başkanlığına oybirliği ile MHP Milletvekili Abdurrahman Başkan seçildi.
    MHP İl Başkanı Hilmi Durgun, "MHP 48 yıllık geçmişi olan, mazisi olan köklü bir siyasi partidir. 48 yıllık siyasi yaşamında MHP şehadet şerbetleri içmiş, 1968 yılında Ruhi Kılıçkıran ile başlayan kara toprağa düşmüş şehitlerimiz var. Onların mücadelesi tıpkı Sultan Alpaslan'ın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mücadelesi gibiydi. Ülkücüler, Türk milletinin bekası için mücadelesine kararlılıkla devam edecektir. MHP bu ülkenin sigortasıdır. Bu sigortayı kimse attırmasın. Bu noktanın altını kalın harflerle çizmek istiyorum" dedi.
    Ardından okunan faaliyet ve mali raporlar oybirliğiyle kabul edildi. Yapılan selamlama konuşmalarının ardından seçime geçildi.
    MHP'nin 400 delegesinden 50'si oy kullandı. Geçerli olan 50 oyun tamamını alan Cemil Kolak, yeniden MHP Kaş ilçe başkanlığına seçildi. İlçe yönetimi ise Hüseyin Zeki Arıkan, Ali Yasin Aksoy, Durmuş Konu, Hasan Altınbüker, İbrahim Manavgatlı, İbrahim Yenier, Mehmet Durmaz, Murat Yılmaz, Mustafa Güler, Ömer Aydın, Ömer Sezgin, Özgür Keskin, Ramazan Koçyiğit, Recep Erdoğan, Şaban Evcil, Şaban Korkmaz, Yusuf Kolak ve İbrahim Keçeli'den oluştu. İl delegeliklerine de Cemil Kolak, Abdurrahman Yıldırım, Bekir Baynurlar, Durmuş Ali Konu, Hasan Altınbüker, Hülya Kolak, Hüseyin Balya, İsmail Kavcar, Muzaffer Gökçül, Nurgün Erdoğan ve Recep Erdoğan seçildi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow