hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trafik denetiminde çocuklara sürpriz

    Trafik denetiminde çocuklara sürpriz
    expand

    Trafik denetiminde çocuklara sürpriz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA'nın Kaş ilçesinde Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla jandarma ve polis ekiplerince trafik denetimi yapıldı. Denetimlerde çocuklara şapka ve basketbol topu hediye edildi.
    Kaş Jandarma Komutanlığı Trafik Timi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekiplerince güvenli seyahat için trafik ve asayiş denetimi yapıldı. Denetimlere, Kaymakam Ulaş Akhan ve Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş da katıldı. Durdurulan araçlardaki sürücüler ve yolcuların bayramını kutlayan Kaymakam Ulaş Akhan; trafik güvenliği hakkında uyarılarda bulundu. Kaymakam Akhan, sürücülere ve beraberindekilere, "Sizler bizim için değerlisiniz. Bugün burada size sadece uyarı yapıyoruz. Güle güle geldiğiniz Kaş'tan güle güle evinize dönmenizi istiyoruz. Bunun için lütfen trafik kurallarına uyunuz. Emniyet kemerinizi takın. Hız limitlerine uyun. Hepinize iyi tatiller diliyorum" dedi.
    Kaymakam Ulaş Akhan ve Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş daha sonra araçlardaki çocuklara, sürücüleri denetlemeleri için trafik karnesi verdi, kalem, şapka ve basketbol topu hediye etti. Polis ve jandarma ekipleri ise sürücülere ve yanındakilere çikolata ve kolonya ikram etti. Kaymakam Akhan; uygulama ve denetimlerin tatil sonuna kadar 24 saat aralıksız devam edeceğini belirtti.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow