hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Üreticiye ceviz fidanı desteği

    Üreticiye ceviz fidanı desteği
    expand

    Üreticiye ceviz fidanı desteği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Kaş ilçesine bağlı iki mahallede ceviz fidanı dağıtımı yaptı.

    Kaş'a bağlı Yuvacık ve Bezirgan mahallelerinde yapılan ceviz fidanı dağıtımına, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Seda Özel, Kaş Hizmet Birimi Müdürü Cisem Çınar, Yuvacık Mahallesi Muhtarı Selahattin Bektaşoğlu, Bezirgan Mahallesi Muhtarı Salih Sarıca, uzmanlar, CHP Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan ve üreticiler katıldı. Yuvacık ve Bezirgan mahallelerinde 300 üreticiye toplam 2 bin ceviz fidanı dağıtımı gerçekleştirildi. Her üreticiye 6 veya 7 ceviz fidanı, ücretsiz olarak dağıtıldı, üretim hakkında bilgi verildi. Yuvacık Mahallesi'nin sulama suyu sorunu incelendi. Sarıbelen ve Gökçeören mahallelerinde aromatik bitki üretimi için saha çalışması yapıldı. Kasaba Mahallesi'nde sel felaketinde zarar gören üreticilere, geçmiş olsun ziyareti yapıldı. Kasaba Mahallesi'nde sulama suyu konusunda çalışma ve inceleme yapıldı.

    Bezirganlı ve Yuvacıklı üreticiler ceviz fidanı dağıtımı için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow