hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Yazıcı'dan Kaş'a ziyaret

    Vali Yazıcıdan Kaşa ziyaret
    expand

    Vali Yazıcı'dan Kaş'a ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, Kaş programı kapsamında Kaymakam Şaban Arda Yazıcı ve Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş'ı makamlarında ayrı ayrı ziyaret etti.
    Vali Ersin Yazıcı, önce Kaymakam Şaban Arda Yazıcı'yı makamında ziyaret etti. Kaş hakkında brifing alan ve ilçenin sorunlarını, taleplerini dinleyen Vali Yazıcı, Kaş hakkında genel bir değerlendirme aldı. Ardından Kaş Belediyesi'ni ziyaret eden Yazıcı'yı, belediye girişinde Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, başkan yardımcıları, belediye meclisi üyeleri ve birim müdürleri tarafından karşılandı. Başkan Ulutaş, Vali Yazıcı'ya belediye girişinde çiçek takdim etti.
    Başkan Ulutaş, "54 mahallesiyle Antalya'nın yüzölçüm olarak en büyük ilçelerinden birinin Kaş olduğunu belirterek; birçok proje için Antalya Valiliği'nden parasal destek aldık. Katkılarınız için teşekkür ediyorum. Kaş Belediyesi olarak olanaklarımız ölçüsünde her mahallemize hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi.
    Vali Ersin Yazıcı, "Türkiye'nin değil, dünyanın göz bebeği olan Kaş ilçesine hizmet etmenin Türkiye'ye hizmet olduğunu belirterek, turizmde Türkiye'nin dünyaya açılan penceresi Antalya. Kaş bu pencerenin bir parçası. Kaş'ın tüm güzelliklerini dünyaya tanıtacağız. Bunun gayreti içinde olacağız. Bunun için gerekli çalışmayı yapacağız. Gerekli desteği sağlayacağız. Antalya'nın her köşesi ayrı bir güzel. Ama Kaş daha güzel" diye konuştu.
    Konuşmaların ardından Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Vali Yazıcı'ya tablo hediye etti.
    Vali Ersin Yazıcı, Kaymakam Şaban Arda Yazıcı ve Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kaş'a bağlı Kasaba Mahallesi'nde yaşamını sürdüren Şehit Yusuf Polat'ın ailesini de ziyaret etti. Şehidin anne ve babasıyla sohbet eden Vali Yazıcı, şehit ailesine Türk bayrağı işlenmiş bir tablo hediye etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow