hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yeni Kaş Kaymakamı Yazıcı

    Yeni Kaş Kaymakamı Yazıcı
    expand

    Yeni Kaş Kaymakamı Yazıcı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - İKİ yıldır Tokat Erba Kaymakamı Bülent Kayacan tarafından geçici olarak yürütülen Antalya'nın Kaş Kaymakamlığı'na, Erzurum'un Tortu İlçesi Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı atandı. Kaş Kaymakamlığı'nı yaklaşık 10 aydır geçici olarak yürüten Bülent Kayacan da Kayseri'nin Melikgazi İlçesi Kaymakamlığı'na atandı.

    Yeni Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, 1981 yılında Rize'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Rize'de yaptı. 2005 yılında Ankara Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. 2009 yılında İçişleri Bakanlığı'nda kaymakam adayı olarak Samsun'da kamu görevine başladı. Bilecik'in Yenipazar İlçesi'nde kaymakam vekilliği görevinde bulundu. Ardından bir yıl süre ile İngiltere'de İngilizce eğitimi aldı.

    Sırayla Aksaray Ağaçören İlçesi Kaymakamı, Gümüşhane Köse İlçesi Kaymakamı, Diyarbakır Hani İlçesi Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekilliği ve Erzurum'un Tortu İlçesi Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. Son olarak Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Antalya'nın Kaş İlçesi Kaymakamlığı'na atandı.

    İyi derecede İngilizce bilen Yazıcı, evli ve bir çocuk babası.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow