hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zimbabwe asıllı İngilizlerin kış tatili

    Zimbabwe asıllı İngilizlerin kış tatili
    expand

    Zimbabwe asıllı İngilizlerin kış tatili

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - İNGİLTERE'de yaşamlarını sürdüren Zimbabwe asıllı 20 kişilik İngiliz grup, kış ortasında Antalya'nın Kaş ilçesine tatile geldi.

    İlk kez Türkiye'ye gelen İngiliz grup, Kaş ve Türkiye'ye hayran kaldı. Çoğunluğu İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan akraba ve arkadaş grubu, arkadaşlarının tavsiyesi üzerine kışın Kaş'ta tatil yapmaya, yeni yılı Kaş'ta kutlamaya karar verdi. Grup, 10 günlük tatil için Kaş'a geldi. Kaş'ta iki gün tekne turuna çıkan İngilizler, ilk gün Limanağzı, Beş Adalar Bölgesi'ni ve Meis Adası karşısında tur yaptı. İkinci gün Kekova turuna çıkan grup, Kekova'da Batık Kent, Simena Antik Kenti'ni gezdi.

    Gruba liderlik yapan Maurese Sheransu, "Daha önce Kaş'ta tatil yapan çok arkadaşımız var. Kaş'ı, Kekova'yı, Patara ve Demre'yi o kadar çok övdüler, anlatamam. Biz de Kaş'ta tatil yapmaya karar verdik. Gerçekten haklılarmış. Bölgeye hayran kaldık. Her yer tablo gibi. Kaş, Kekova birer cennet. Her yer tarih dolu. Tarih, doğa, deniz hepsi iç içe. En kısa sürede Türkiye'ye yine geleceğiz. Ama bu kez yaz tatili için olacak" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow