hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam Arısoy'a veda ziyareti

    Kaymakam Arısoya veda ziyareti
    expand

    Kaymakam Arısoy'a veda ziyareti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Nazilli'ye atanan Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy'a veda ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Uysal ve Kaymakam Arısoy'un eşleri de yer aldı.
    Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Cumhurbaşkanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan kararnamesiyle Aydın'ın Nazilli ilçesine atanan Muratpaşa Kaymakamı Arısoy'a veda ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Başkan Uysal'ın eşi Ümran Uysal ve Kaymakam Arısoy'un eşi Aylin Arısoy da yer aldı. Arısoy çiftinin 2 kızının da eşlik ettiği ziyaret sırasında Başkan Uysal, görevde bulunduğu süre boyunca Muratpaşa Belediyesi'ne destekleri dolayısıyla teşekkürlerini dile getirdi.
    Kaymakam Arısoy'la verimli bir çalışma dönemini geride bıraktıklarını belirten Başkan Uysal, yeni görev yerinde de Kaymakam Arısoy'un son derece başarılı çalışmalara imza atacağına yürekten inandığını söyledi. Ziyareti dolayısıyla teşekkürlerini dile getiren Kaymakam Arısoy, belediye başkanlığının ikinci dönemi için Başkan Uysal'a başarılar diledi.
    Kısa bir süre sonra Nazilli'de yeni görevine başlayacak olan Kaymakam Arısoy, Eylül 2014'te Muratpaşa Kaymakamı olarak atanmıştı. 1992 yılında Van Kaymakam adayı olarak görevine başlayan Arısoy, Kırşehir-Boztepe, Kastamonu-Daday, Kars-Digor, Edirne-Enez kaymakamlığı, Bingöl, Batman, Tokat Vali Yardımcılığı ve Trabzon-Vakfıkebir kaymakamlığı görevlerinde bulundu.
    Muratpaşa'da Kaymakam Arısoy'un yerine Sakarya Hendek Kaymakamı Orhan Burhan atandı. Mesleğe 2000 yılında Bilecik Kaymakam adayı olarak başladı. Evli ve iki çocuk babası olan Kaymakam Burhan, sırasıyla, Burdur-Ağlasun Kars-Digor, Isparta-Gelendost kaymakamı, Siirt Vali Yardımcısı ve Denizli-Çivril Kaymakamı olarak görev yaptı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow