hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    KBT'den 'Nalınlar'a muhteşem gala

    KBTden Nalınlara muhteşem gala
    expand

    KBT'den 'Nalınlar'a muhteşem gala

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Tiyatrosu'nun (KBT) sahnelediği bir köy komedisi olan 'Nalınlar', oyuncuların muhteşem performansıyla gala gecesine damga vurdu.

    Türk Dil Kurumu'nun ödülle şereflendirdiği Necati Cumalı'nın kaleme aldığı ve Özge Efe'nin yönettiği 'Nalınlar' adlı oyunun galası Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde yapıldı. Bir köy komedisi olan 'Nalınlar' adlı oyunun galasına Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve çok sayıda tiyatrosever katıldı. Osman ile Seher'in köyseyirlik aşkını anlatan tek perdelik oyunun oyuncularını Başkan Tütüncü ayakta alkışladı.

    KADIN ELİNİN DEĞDİĞİ HER YER GÜZEL

    Oyunun sonunda sahneye çıkarak tüm oyuncuları kutlayan Başkan Tütüncü, oyunu çok beğendiğini söyledi. Oyunun yönetmeni Özge Efe'yi ayrıca kutlayan Tütüncü, “Özge hanım, tiyatroya gönül vermiş bir kardeşimiz. Ama bunun ötesinde çok farklı bir özelliği var, Türkiye'de çok tiyatro var, ancak kadın tiyatro yönetmeni çok az. Kadının elinin değdiği her yer güzel oluyor" dedi.

    KBT'nin sahnelediği 'Nalınlar' adlı oyun, köyde geçen bir kız kaçırma hikayesini anlatıyor. Özge Efe'nin yönettiği oyunda, Tuğberk Yaşasın, Cengiz Kaya, Derya Bütev, Emre Demiroğlu, Özge Efe, Demet Çetin, Beşer Ceylan ve Batuhan Ünlü rol aldı. Müzik Sonay Yener, ışık Mustafa Uçak, dekor tasarım ve dramaturji Özge Efe, koreografi ve dramaturji Derya Bütev, reji asistanı Batuhan ÜNLÜ, kostüm uygulama Hıdır Doğan, dekor uygulamasını da Kepez Belediyesi Ahşap İşleri Atölyesi Semih Güçlü üstlendi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow