hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Keçiler' sahneye çıkacak

    Keçiler sahneye çıkacak
    expand

    'Keçiler' sahneye çıkacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın yerel profesyonel tiyatro gruplarından 'Tiyatro Fayton', Bülent Patoğlu'nun yazıp yönettiği 'Elbise Dolabımın Sihirli Öyküleri (Bölüm 1-Keçiler)' adlı çocuk oyununu sahneye koyacak.
    'Elbise Dolabımın Sihirli Öyküleri (Bölüm 1-Keçiler) adlı çocuk oyununun provası aralıksız devam ediyor. Müzikal oyun 2 Kasım Cumartesi saat 10.00 ve 14.00'de Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda sahnelenecek. 4-9 yaş grubu çocuklara özel hazırlanan tek perdelik ve 35 dakika süreli iki kişilik müzikal oyunda Alper Kepez ile Murat Akyol rol aldı.
    OYUNUN HİKÂYESİ
    Eserde; bir çiftlikte yaşayan 2 kardeşin can sıkıntısından kurtulup rutin yaşantılarına renk katmak için, yıllarca evden atılan işi bitmiş eski eşyaları biriktirildiği bir tepede kurdukları oyunlar ile çıktıkları hayal yolculuğu Anlatılıyor. İnatçı olanın keçiler değil insanlar olduğuna ve inat etmenin sonunun ise her canlı için kötü olduğuna vurgu yapılıyor. Oyun içinde oyun kurgusunda sevginin gücünün önünde hiç bir şeyin duramayacağına da değiniliyor. Hayal kurmaktan hiç vazgeçmeyen kafadarlar eğlenmek için bol müzik ve şarkı eşliğinde hayallerine sıkı, sıkı sarılıyor.
    Oyun, yaşamını yitiren tiyatro sanatçısı Erdal Tosun'a ithaf edilen oyun, 12-25 ve 30 Kasım'da da yine Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda saat 10.00 ve 14.00'te sergilenecek.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow