hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    '5 yıldır yapılamayanı bir yıla sığdırdık'

    5 yıldır yapılamayanı bir yıla sığdırdık
    expand

    '5 yıldır yapılamayanı bir yıla sığdırdık'

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KEMER, (DHA)- KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer'de 5 yıldır yapılamayan hizmetleri 1 yıla sığdırdıklarını söyledi.

    Göreve geldikleri ilk günden itibaren 'Kemer'i eski güzel günlerine nasıl döndürebiliriz, Kemer halkına en iyi hizmeti nasıl yapabiliriz' diye hızla çalışmaya başladıklarını söyleyen Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ekibiyle dur durak bilmeden Kemer için koşmaya devam ettiklerini kaydetti.

    Göynük Mahallesi'nde 5 yıldır yapılamayan ve içler acısı haldeki yollar ve kaldırımları yapmanın kendilerine nasip olduğunu aktaran Başkan Topaloğlu, Göynük Mahallesi Kurtuluş Caddesi ve sağ tarafında kalan bölgede alt yapı sorununu yaklaşık 6 yıl önce Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin çözdüğünü söyledi. Alt yapı sorunu çözülmesine rağmen ne bir yol ne de bir kaldırım yapıldığını hatırlatan Topaloğlu, "5 yıl boyunca burası bu şekilde durdu ve halkımız toz yuttu. Bu kadar sıcak olan bir memlekette pencerelerini dahi açamadılar. Bu içler acısı halde olan yeri yapmak bize nasip oldu" dedi.

    'KEMER HALKI BİZE GÜVENMEYE DEVAM ETSİN'

    Topaloğlu, göreve gelir gelmez hemen bir planlama yaptıklarına dikkat çekerek, şöyle konuştu:

    "İlk etapta Kurtuluş Caddesi'nin devamı olan 9 metrelik yola yaklaşık 16 bin metrekare asfalt döktük. 1 kilometre yağmur suyu drenaj hattı ve orta refüj yaptık. Son olarak da aydınlatma direklerimizi diktik. Yine bu bölgede yaklaşık 5 bin metrekare kaldırım, 4 bin metrekare bordür taşı, 2 bin metrekare de refüj yaparak çiçeklendirdik ve Göynük halkının kullanımına sunduk. 5 yıldır yapılamayan hizmetleri 1 yıla sığdırdık. Bu Tekirova ve Çamyuva mahallelerimiz için de geçerli. Beldibi Mahallesi'nin imar planlarını bekliyoruz. İmar planı geldiği zaman aynı hizmetleri orada da yapacağız. İmar planı olmadığı için yıllardır burası hizmet alamamış. Kemer halkı bize güvenmeye devam etsin."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow