Kemer haberleri
A Platformu'ndan Başkan Topaloğlu'na ziyaret

KEMER, (DHA) - A Platformu Sözcüsü Hediye Gündüz ve Beycik sakinleri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.
Gündüz ve Beycik sakinleri, ziyarette, Tahtalı Dağı eteklerinde bir bölgenin erozyon riski taşıdığından bahsetti. Söz konusu bölgede ağaç kesimi olacağı iddiasında bulunan Gündüz, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Şiddetli bir yağış sonrası bölgedeki toprak ve kayalar aşağıya inecek ve Beycik Mahallesini risk altına alacak. Eğer orada heyelan olursa Beycik halkı büyük bir tehlike geçirecek. Bizler ormanların yok olmasına karşıyız" dedi.
Gündüz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun kendilerine elinden gelen desteği vereceğini söylediğini kaydetti. Başkan Topaloğlu ise A Platformu Sözcüsü Hediye Gündüz ve Beycik Mahalle sakinlerinin ormanlara karşı duyarlılıklarının önemli olduğunu kaydetti.
"Yerel Haberler" kategorisi altındaki içerikler, sistem tarafından ajanslardan otomatik olarak çekilip yayına verilmektedir. Bu içerikler üzerinde cnnturk.com editörlerinin herhangi bir tasarrufu yoktur, sorumluluk ilgili ajanslardadır.