hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti Kemer'de Minta güven tazeledi

    AK Parti Kemerde Minta güven tazeledi
    expand

    AK Parti Kemer'de Minta güven tazeledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA)- AK PARTİ Kemer İlçe Teşkilatı'nın 7'nci olağan kongresinde mevcut İlçe Başkanı İsmail Selami Minta tekrar seçildi.
    AK Parti Kemer İlçe Teşkilatı'nın 7'nci olağan kongresi, Kemer ilçe merkezinde bulunan Bahri Tanrıkulu Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Düzenlenen kongreye AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Atay Uslu, Kemal Çelik, Sena Nur Çelik, Tuba Vural Çolak, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe delegeleri ve ilçe teşkilatı üyeleri katıldı. Kongrede sosyal mesafe ve maske kurallarına uyan katılımcılar birlik ve beraberlik mesajı verirken, yapılan oylamada mevcut AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta yeniden seçildi.
    İsmail Selami Minta, tüm katılımcılara teşekkür ederken, Kemer'i tekrar layık olduğu noktaya çıkarabilmek için çalışmalarına hiç hız kesmeden devam edeceklerini söyledi. Başkan Minta, "3 dönem görev süremiz boyunca Kemer'imiz için yapılması gereken birçok hizmeti başlattık. Bir kısmını bitirdik. Bu yeni dönemde de Kemer'imiz için hizmetlerimizi hükümetimizden aldığımız destekle devam ettireceğiz. Geçmiş dönemimizde desteklerinden dolayı il başkanımıza, milletvekillerimize, bakanlarımıza ve özellikle Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürü bir borç biliriz" dedi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow