hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ATİK Başkanı Şahin'den Başkan Topaloğlu'na ziyaret

    ATİK Başkanı Şahinden Başkan Topaloğluna ziyaret
    expand

    ATİK Başkanı Şahin'den Başkan Topaloğlu'na ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA) - AVRUPA Türk İşadamları İşbirliği Konseyi (ATİK) Başkanı Aziz Şahin, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

    Aziz Şahin, ATİK olarak dünyanın 61 ülkesinde ve ülkelerin şehirlerindeki 176 ATİK başkanlıklarıyla girişimcilere destek sağladıklarını belirtti. Şahin, "Kemer Belediyesi ile İran'ın Tahran ilçe belediyelerinden bir belediyeyi kültür, turizm, kardeşlik işbirliği çerçevesinde buluşturmak istiyoruz. Ayrıca mart veya nisan aylarında Kemer'de planlayacağımız İran - Türkiye Turizm İşbirliği forumu çalışmalarını da istişare etmek istiyoruz" diye konuştu.

    Başkan Topaloğlu da nazik ziyaretinden dolayı Başkan Şahin ve beraberindekilere teşekkür etti. Başkan Topaloğlu, mart ve nisan aylarında İran'dan gelecek misafirleri de Kemer'de ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını kaydetti.

    ATİK Başkanı Şahin'e ziyaretinde, ATİK Uluslararası Belediye Başkanları Konseyi İran İcra Kurulu üyesi Leila Mikaili, ATİK İran Başkanı Ali Garabi, ATİK İran Dış İlişkiler Koordinatörü Amir Naziri eşlik etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow