hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Avrupa şampiyonu sporcu belediyede

    Avrupa şampiyonu sporcu belediyede
    expand

    Avrupa şampiyonu sporcu belediyede

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- ULUSLARARASI Antalya Muaythai Açık Kupası'nda kadınlar 51 kiloda Avrupa şampiyonu olan Dilara Sultan Arpacı, Kemer Belediyesi'ni ziyaret etti.
    Antalya'da 10- 15 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Muaythai Açık Kupası'nda, 26 ülkeden 1300 sporcunun katıldığı turnuvada kadınlar kategorisinde 51 kiloda Avrupa şampiyonu olan Dilara Sultan Arpacı, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Başkan Vekili Emin Gül ile görüştü.
    Başkan Necati Topaloğlu, "Böyle genç çocuklarımızın hem sporla uğraşması hem de şampiyon olması bizleri mutlu ediyor. Kendi kategorisinde şampiyon olan kızımı yürekten tebrik ediyorum. Şimdi, Malezya'da düzenlenecek dünya şampiyonası var. İnşallah orada da şampiyon olarak Kemer'e altın madalya ile döner. Belediye olarak kızımızın her zaman yanındayız ve üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye hazırız" dedi.
    Başkan Vekili Emin Gül, muaythai sporcusu Arpacı'yı başarısından dolayı tebrik ederken, "Kızımız bize ayrı bir gurur yaşattı. Kendisini inşallah dünya şampiyonu olarak da görürüz. Bunu başaracağına inancımız tam. Belediye olarak da her türlü desteği kendisine sağlayacağız" diye konuştu.
    Temmuz ayında Malezya'da düzenlenecek dünya şampiyonasında milli takım forması gitmeye hak kazanan Dilara Sultan Arpacı da desteklerinden dolayı Başkan Necati Topaloğlu ve Başkan Vekili Emin Gül'e teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow