hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Topaloğlu aşure dağıttı

    Başkan Topaloğlu aşure dağıttı
    expand

    Başkan Topaloğlu aşure dağıttı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KEMER, (DHA) - KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikram etti.

    Kemer Yeni Mahalle'de kurulan Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait pazar yerinde aşure dağıtan Belediye Başkanı Topaloğlu'na, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Başkan Topaloğlu'nun eşi Fikriye Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül'ün eşi Hale Gül ve CHP Kadın Kolları Başkanı Sema Özdemir eşlik etti.

    Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler önce pazar yerindeki esnafı ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Pazar yerine gelen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül, daha sonra aşurenin başına geçerek vatandaşlara ve turistlere aşure ikram etti. Topaloğlu ve Gül, daha sonra pazar yerinden ayrılarak Beldibi Mahallesi'nde kurulan pazar yerine geçti. Pazar esnafını tek tek ziyaret eden Topaloğlu ve Gül, daha sonra vatandaşlarla turistlere aşure dağıttı.

    BELEDİYE PERSONELİNE AŞURE İKRAMI

    Arslanbucak Mahallesi'ndeki Kemer Belediyesi Hizmet Alanına da uğrayan Topaloğlu ve Gül'e, Belediye Başkan Yardımcısı Baki Yalın da eşlik etti. Başkan Topaloğlu işçilerle sohbet ederken, başkan yardımcıları Gül ve Yalın aşure kazanının başına geçti ve işçilere aşure ikram etti. Başkan Topaloğlu, aşurenin birlik ve beraberliği perçinlediğini belirterek, millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü olduklarını söyledi. Hafta boyunca tüm mahallelerdeki pazar yerlerinde aşure dağıtımına devam edeceklerini ifade eden Topaloğlu, “Tüm halkımızın Muharrem ayını tebrik ediyorum. İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

    İlk defa aşurenin tadına bakan yabancı misafirler ise aşureyi çok beğendiklerini ve ikramlarından dolayı Kemer Belediye personeline teşekkür ettiklerini kaydetti. Öte yandan Kemer Belediyesi ana bina önünde de belediye çalışanlarına aşure ikramında bulunuldu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow