hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Topaloğlu çalışmaları denetledi

    Başkan Topaloğlu çalışmaları denetledi
    expand

    Başkan Topaloğlu çalışmaları denetledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçede yapımı devam eden çalışmaları inceledi.

    Başkan Necati Topaloğlu, Başkan Yardımcısı Emin Gül ile Lise Caddesi'nde yapımı devam eden çalışmaları denetleyerek, gelinen son nokta hakkında bilgi aldı. Kemer Belediyesi'ne ait dükkanların estetik açıdan daha güzel ve daha modern bir görünüme çevrilmesi için canla başla çalışan belediye ekiplerine kolaylıklar dileyen Topaloğlu, daha sonra Kemer Atatürk Parkı'nda yapımı devam eden çalışmaları da yerinde inceledi.

    Atatürk Parkı'nın Kemer'e yakışır bir alan haline getirmek için gecesini gündüzüne katan Topaloğlu, parktaki çalışmaların tamamlanmasının ardından Kemer'e kazandırdığı hizmetlerin bir yenisini daha eklemiş olacak.

    Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül, daha sonra Kemer Cumhuriyet Meydanı'nda Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları da yerinde görerek çalışan ekiplere kolaylıklar diledi.

    Başkan Necati Topaloğlu, "Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer'de koronavirüse karşı aldığımız tedbirlerin yanında ilçemizdeki çalışmalara da devam ediyoruz. Kemer'i daha modern bir hale getirebilmek için tüm ekibimizle hummalı şekilde çalışıyoruz. Lise Caddesi ve Atatürk Parkı'ndaki çalışmalar tamamlanınca halkımıza bir hizmeti daha kazandırmış olacağız. Şimdiden Kemer'e hayırlı olsun" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow