hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Topaloğlu Çin'de

    Başkan Topaloğlu Çinde
    expand

    Başkan Topaloğlu Çin'de

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Çin'de düzenlenen 2. Belediye Başkanı Kulübü Toplantısı'na katıldı.

    Çin'in Panzhou Belediye Başkanının daveti üzerine 14- 16 Ekim tarihleri arasında TUOLE Formu esnasında düzenlenen toplantıya katılan Belediye Başkanı Topaloğlu, Kemer bölgesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Toplantının ilk gününde Panzhou Meclis Başkanı Li Xi Aoru ile bir araya gelen Başkan Topaloğlu'na, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Ayşegül Uçar da eşlik etti. Topaloğlu ve Ayşegül Uçar, Li Xi Aoru'nun yanı sıra 20 ülkenin belediye başkanları, iş insanları ve konsoloslarına, Türkiye, Antalya ve Kemer hakkında bilgiler verdi.

    Çin'in ulusal televizyon kanalı olan CIBN'a canlı yayın konuğu olarak da katılan Topaloğlu, "Çin'de düzenlenen toplantıya iştirak ederek, bölge tanıtımını yaptık. Türkiye, Antalya ve Kemer'imizin değerlerini en iyi şekilde anlattık. Özellikle Kemer'in doğal güzelliklerini, turizm potansiyelini, misafirperverliğini ve ilçede yapılan kültürel ve sanatsal faaliyetlerden bahsettik. Çinli belediye başkanlarına kültür turizmine de büyük önem verdiğimizi söyledik. Çinli misafirlerimizi, turizmin kalbinin attığı yer olan Kemer'de ağırlamaktan her zaman mutluluk duyacağımızı belirttik. Çok olumlu, birebir uzun görüşmeler yaparak bölgemizin tanıtımını yapma fırsatımız oldu. İnşallah, gelecek sezon daha fazla Çinli misafiri Kemer'de ağırlama imkanı bulacağız. Her şey Kemer için" dedi.

    Topaloğlu, ayrıca Çinli acente yetkilileri ve sahipleriyle de ikili görüşmeler gerçekleştirerek, kendilerini Kemer'e davet etti.

    Diğer yandan toplantıda bir sonraki toplantının Antalya bölgesinde nisan ayında yapılması konusunda fikir birliğine varıldığı belirtildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow