hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Topaloğlu, Rektör Özkan ile görüştü

    Başkan Topaloğlu, Rektör Özkan ile görüştü
    expand

    Başkan Topaloğlu, Rektör Özkan ile görüştü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA) - KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçedeki  sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'ı ziyaret etti. Ziyarette, Kemer'deki AÜ Denizcilik Fakültesi'nin tadilatlarının tamamlanarak eğitime devam etmesi ve fakültenin animasyon ve rekreasyon bölümüne çevrilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
    Ziyarette Başkan Necati Topaloğlu'na, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya, Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal, KEMİAD Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kıyar, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Batı Antalya Bölgesi Kemer İl Alan Temsilcisi Mehmet Akbaba, Kemer Taksi Kooperatif Başkan Vekili Turan Akkelle, Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Kurgan ve KEMİAD Yönetim Kurulu Üyesi Murat Gökhan eşlik etti.
    Başkan Topaloğlu, Kemer Belediyesi olarak eğitime katkı yapmaya devam ettiklerini söyledi. Ziyaret hakkında bilgi veren Topaloğlu, "Ziyaretimiz olumlu geçti. Kemer'deki denizcilik fakültesinin animasyon ve rekreasyon bölümüne çevrilmesi için istişarelerde bulunduk. Bu binanın tadilatını tamamlayıp eğitime devam etmesini istiyoruz. Bunun için belediye olarak elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. 'Eğitim varsa gelecek var' sloganıyla geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize yatırım yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow