hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Topaloğlu Utrecht Turizm Fuarı'nda

    Başkan Topaloğlu Utrecht Turizm Fuarında
    expand

    Başkan Topaloğlu Utrecht Turizm Fuarı'nda

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Hollanda'nın Utrecht şehrinde düzenlenen Turizm Fuarı'na katıldı.

    Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve turizm sektörünün temsilcileriyle fuarda bir araya gelen Başkan Topaloğlu, Kemer ve bölge tanıtım çalışmalarına destek verdi.

    Utrecht Turizm Fuarı, sektör kuruluşlarını, tüketicileri, tur operatörlerini ve seyahat acentelerini bir araya getiren önemli bir tanıtım organizasyonu olarak biliniyor. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu, Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Erkan Yağcı ve sektör temsilcileri, fuara katılanlara, Türkiye, Antalya ve Kemer'in doğal güzellikleri, kültürel yapısı, doğal miras alanlarına ve turizm potansiyellerine dair bilgiler verdi.

    Başkan Topaloğlu, fuar alanında Türkiye standına olan ilgiden memnun olduklarını belirterek, "Fuar alanında ülkemize büyük bir ilgi var. Ülkemiz hakkında daha fazla bilgi almak isteyenlere gerekli her şeyi anlatıyoruz. Ülkemizi ve Kemer'imizi daha iyi anlatmak için çalışıyoruz. Tur acenteleri ve turizm sektörünün önemli temsilcileriyle fuara katılıyoruz. Tanıtım anlamında faydalı bir fuar oluyor. Bu yıl sektörde yeni rekorlar bekleniyor. Kemer olarak biz de kendi rekorlarımızı kıracağız diye ümit ediyorum. Kemer hak ettiği yerlere gelecek" dedi.

    Tanıtım anlamında en önemli fuarlar arasında gösterilen Utrecht Turizm Fuarı 19 Ocak Pazar günü sona erecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow