hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Topaloğlu vatandaşlarla birebir ilgilendi

    Başkan Topaloğlu vatandaşlarla birebir ilgilendi
    expand

    Başkan Topaloğlu vatandaşlarla birebir ilgilendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, geçen haftaki su baskınlarında eşyaları zarar gören vatandaşlarla birebir ilgilendi.

    Kemer Belediyesi, Çamyuva Mahallesi'nde yaşanan su baskınları nedeniyle eşyaları zarar gören vatandaşlara yardım eli uzattı. Zarar gören eşyaların ve evlerin temizlenmesini üstlenen Kemer Belediyesi, zorlu geçen süreçte vatandaşın yanında yer aldı. Belediye Başkanı Topaloğlu, vatandaşların zarar gören eşyaları ile yakından ilgilendi. Belediye tarafından temizlemeye gönderilen eşyaların son durumları hakkında yerinde bilgi alan Başkan Topaloğlu'na Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül de eşlik etti.

    Topaloğlu, "Belediye olarak her zaman vatandaşımızın yanında yer aldık ve almaya da devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın su baskınları nedeniyle zarar gören 65 beyaz eşyanın bakımı, 110 koltuk takımı ve halının temizliğini yaptık. Temizliği biten eşyaları vatandaşlarımıza teslime etmeye başladık. Kemer'imizde hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmayacağız" diye konuştu.

    Vatandaşlardan Ahmet Korkut, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yaşanan su baskınlarından hemen sonra Belediye Başkanı Topaloğlu'nun, Başkan Yardımcısı Emin Gül ve belediye yetkililerinin vatandaşın yanında yer aldığını belirtti. Korkut, Başkan Topaloğlu'nun ve ekibinin cansiperane çalışmalarından dolayı kısa zaman içerisinde evlerinde rahatça oturabilmelerinden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow