hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Topaloğlu'na protokol ziyaretleri

    Başkan Topaloğluna protokol ziyaretleri
    expand

    Başkan Topaloğlu'na protokol ziyaretleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA) - KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçe protokolü, turizm sektörü ve sivil toplum örgütleri temsilcilerini teşekkür ziyaretlerinde ağırladı.

    Geçen hafta mazbatasını alarak koltuğuna oturan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ikinci görev haftasında da birçok tebrik ziyaretini kabul etti. Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosu Oleg Rogoza, İlçe Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Ergel, G-Marina Genel Müdürü Levent Tokaç, Avrupa Türk İşadamları İşbirliği Konseyi Genel Başkanı Aziz Şahin, Alevi Kültür Dernekleri Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Nilgün Karasoy Zeray, Kepez Şube Başkanı Seher Şengüllü Yılmaz, Döşemealtı Şube Başkanı Ergün Kurt, Kemer Şube Başkanı Ersegün Çam, Demokratik Sol Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aydın Kubilay ve çok sayıda Kemerli Başkan Topaloğlu'nu ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerini iletti. Topaloğlu, ziyaretçilerle turizm, asayiş, ilçenin sorunları ve çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulundu.

    Kendisini ziyaret ederek tebriklerini ileten tüm konuklarına şükranlarını sunan Başkan Necati Topaloğlu, "Sevgili Kemer halkımız bizi bağrına bastı, bize güvendi ve mührü verdi. Bundan sonra sorumluluğumuz çok daha fazla. Artık Kemer'e hizmet zamanıdır. Hizmeti toplumun tamamına yayacağız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow