hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Topaloğlu'na Ukrayna'dan ziyaret

    Başkan Topaloğluna Ukraynadan ziyaret
    expand

    Başkan Topaloğlu'na Ukrayna'dan ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- UKRAYNA'nın Odesa şehrinin Yuzhny ilçe belediye başkan yardımcısı Shaykubov Vyacheslav, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.

    Ukrayna'nın Odesa şehrinin Yuzhny ilçe belediye başkan yardımcısı Shaykubov Vyacheslav'ın Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaretinde Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, meclis üyesi Ferhan Fidan ve Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Temsilcisi Ayşegül Zeybek Uçar da hazır bulundu.

    Başkan Necati Topaloğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Vyacheslav'ı Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kemer'de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. İki ilçe belediyesi arasında uzun zamandır var olan dostluğun her geçen yıl katlanarak arttığını dikkati çeken Topaloğlu, "Dostluğumuzu pekiştirmek için ortak projelerde yer almamız lazım. Bu sayede iki ilçe arasında ve belediye arasında daha çok kültürel ve sosyal faaliyetlerde bulunabiliriz. Turizmi pekiştirmek ve turizm sektörüne katkı sağlamak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.

    BELEDİYE BAŞKANLARI KEMER'E GELİYOR

    Nisanın 8 ile 10'u arasında yapılacak olan kardeş şehirlerin belediye başkanları toplantısının Kemer'de gerçekleştirileceğini de hatırlatan Başkan Topaloğlu, "7 ülkenin kardeş şehir belediye başkanları toplantısı Kemer'de yapılacak. Daha önce Çin ziyaretimizde bu konuyu gündeme getirerek toplantının Kemer'de yapılması talebini iletmiştik ve kabul edilmişti. Toplantının ilk günü turizm ve turizm sektörüne yapılabilecek katkılar ve projeler hakkında bir toplantı yapılacak. İkinci gününde ise tur acenteleriyle birebir toplantılar yapılacak. Çok verimli bir toplantı olacağını düşünüyorum. Kemer için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

    KEMER TURİZM KONUSUNDA BİR NUMARA

    Yuzhny Belediye Başkan Yardımcısı Shaykubov Vyacheslov da Ukrayna'da yılbaşı tatili olduğu için ziyaretinin resmi değil, dost ziyareti olduğunu söyledi. Yuzhny'in bazı konularda projelere ihtiyacı olduğunu anlatan Başkan Yardımcısı Vyacheslov, "Kemer turizm konusunda bir numara. İşbirliğimiz hem ticaret hem de turizm konusunda devam edecek. Kendi ilçemizde bazı projeler yapmayı düşünüyoruz. Turizm konusunda da sizden yardım istiyoruz. Dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri Kemer. Bu konuda tecrübeli olduğunuz için sizden destek bekliyoruz" dedi.

    Vyacheslov ziyaret sonrası Topaloğlu'na çeşitli hediyeler verdi. Topaloğlu da Vaycheslov'a Kemer tablosu hediye etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow