hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Topaloğlu'ndan birim müdürleriyle istişare

    Başkan Topaloğlundan birim müdürleriyle istişare
    expand

    Başkan Topaloğlu'ndan birim müdürleriyle istişare

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye hizmet alanında birim müdürleri ile istişarede bulundu.

    Kemer Belediyesi Arslanbucak Hizmet Alanında birim müdürleri ile bir araya gelen Başkan Topaloğlu'na belediye başkan yardımcısı Baki Yalın da eşlik etti. Başkan Topaloğlu, hizmet alanında bulunan belediye park ve bahçeler müdürlüğü, temizlik işleri müdürlüğü, fen işleri müdürlüğü ve belediye hayvan barındırma tedavi ve rehabilitasyon merkezinde çalışmalar hakkında bilgi aldı.

    BAŞKANDAN VETERİNER HEKİM UZUN'A TEŞEKKÜR

    Dün Göynük Mahallesi'nde bir otele ait lojmanda çıkan yangından kurtarılan kedinin sağlık durumu hakkında bilgi de alan Başkan Topaloğlu, gayretlerinden dolayı veteriner hekim Uzun'a teşekkür etti.

    Topaloğlu, "Kemer Belediyesi olarak vatandaşlarımıza hizmet için her zaman hazırız. Belediyemize ait hizmet alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık. Vatandaşa hizmet aşkıyla çalışmaya devam ediyoruz. Ayrıca dün Göynük Mahallesi'nde çıkan lojman yangınında bir kediyi kurtaran itfaiye ekiplerine de teşekkür ediyorum. Belediyemiz veteriner hekimi Fevzi Uzun şu anda bu kedinin tedavisini yapıyor. Genel sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendik. Sokak hayvanlarına sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow