hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Topaloğlu'ndan hayırlı olsun mesajı

    Başkan Topaloğlundan hayırlı olsun mesajı
    expand

    Başkan Topaloğlu'ndan hayırlı olsun mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, köy okullarında yüz yüze eğitime geçilmesi dolayısıyla öğrencilere başarılar diledi.

    Pandemi nedeniyle uzun süre ara verilen yüz yüze eğitimin, Milli Eğitim Bakanlığı'nın kararıyla köy okullarında tekrar yüz yüze eğitime geçilmesi kararlaştırıldı. Köy okullarında tekrar başlayan yüz yüze eğitim ve Kemer'de destek verilen eğitim ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Topaloğlu, "Çocuklarımız uzun süredir okuldan ve öğretmenlerinden uzak kaldı. Uzaktan eğitim olsa da yüz yüze eğitimin yerini tutmaz. Çünkü ben de emekli öğretmenim. Çocukların saçını okşayıp onları seveceksin ki size güvenmeyi öğrensin" dedi.

    Başkan Topaloğlu, pandeminin en kısa sürede biterek her şeyin normale dönmesini umut ettiklerini dile getirerek, "İnşallah bu pandemi dönemi normale döner ve öğrenciler arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşur. Tüm umudumuz bu yönde. Kemer'deki anaokulundan üniversiteye kadar olan tüm öğrencilerin eğitimine destek veriyoruz. Bu konuda bir sıkıntımız yok. Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezi'nde en son öğrencilerimiz deneme sınavına girdi. Ben de kendilerini ziyaret ettim. Kemer'de eğitim konusuna hiçbir sıkıntımız yok. Belediye olarak eğitime yaptığımız destekler devam edecek. Her şey belediye olarak bize ait" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow