hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Topaloğlu'ndan Rus okçulara ziyaret

    Başkan Topaloğlundan Rus okçulara ziyaret
    expand

    Başkan Topaloğlu'ndan Rus okçulara ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçede kampta bulunan Rusya Okçuluk Milli Takımı'nı ziyaret etti.

    Ekim ayında Antalya'da düzenlenecek yarışma için hazırlıklarını sürdüren Rusya Okçuluk Milli Takımı'nı kamp yaptığı Kiriş Mahallesi'ndeki otelde ziyaret eden Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Rus milli sporculara başarılar diledi. Hazırlık kampı için 15 Eylül'de 40 kişilik ekiple Kemer'e gelen Rusya Okçuluk Milli Takımı'nın başında Rusya Okçuluk Federasyonu Başkanı Vladimir Esheev bulunuyor. Sporcular 1 Ekim Perşembe gününe kadar çalışmalarını otelin tesislerinde gerçekleştirecek ve ardından Antalya'da yapılacak olan uluslararası yarışmaya katılacak.

    Başkan Topaloğlu, "Rusya Okçuluk Milli Takımı'nı Kemer'de ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Kemer inşallah onlara uğurlu gelir ve yarışmadan madalyalarla dönerler. Kemer, doğasıyla ve güzellikleriyle çok güzel bir yer. Zaten Rus vatandaşlarının ikinci adresi Kemer. Kışın da geleceklerini söylediler. Bu Kemer için olumlu bir gelişme. Kemer'de kış turizminin canlanması açısından güzel bir şey. Kemer Belediyesi olarak üzerimize düşen bir şey varsa yapmaya hazırız. Tüm sporculara başarılar diliyorum" dedi.

    Rusya Okçuluk Federasyonu Başkanı Vladimir Esheev ise yıllardır Kemer'e geldiklerini belirterek, Kemer'in havası ve doğasıyla her sporu yapmaya elverişli olduğunu söyledi. Ziyaretlerinden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür eden Esheev, ekim ayında tekrar Kemer'e geleceklerini ve kamp yapacaklarını kaydetti.

    Rus sporcuların kamp yaptığı otelin sahiplerinden Can Kobal da Rusya Okçuluk Milli Takımı'nı ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, amaçlarının kış turizmini canlandırmak ve Kemer'e katkı sağlamak olduğunu dile getirdi. Kobal, Başkan Topaloğlu'na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

    Başkan Topaloğlu, ziyaret sonrası Rus sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow