hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyük Ödül, Kemer'de sahnelendi

    Büyük Ödül, Kemerde sahnelendi
    expand

    Büyük Ödül, Kemer'de sahnelendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- ANTALYA'nın Kemer ilçesinde Büyük Ödül adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Oyunu, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da izledi.

    Emine Öney tarafından kaleme alınan Büyük Ödül adlı tiyatro oyununun gösterimi, Kemer Belediyesi Kültür Salonu'nda yapıldı. İlginin yoğun olduğu tiyatro oyununa, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun yanı sıra eşi Fikriye Topaloğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Sebahattin Esen, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. İyilik yapmak ve güzel düşünmek temalı oyunu sergileyen Kemer Belediyesi Kemer Sanat Gönüllüleri Tiyatro Topluluğu, gösterimi izleyenlere zaman zaman eğlenceli anlar da yaşattı. İki perdeden oluşan oyunda, yaklaşık 22 kişilik ekip izleyenlerden büyük alkış topladı.

    Davetlilerin tiyatroyu ilgi ve beğeniyle takip ettiğini belirten Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, davetlilere güzel anlar yaşattıkları için Emine Öney ve ekibine teşekkür etti. Başkan Topaloğlu, Öney ve ekibinin uzun süredir çalıştıklarını bildiklerini anlatarak, "Emek vermeden hiçbir şeyin olmayacağını gördük. Güzel ve anlamlı bir oyundu. Yaklaşık 1 yıldır çalışıyorlar. Emekleri boşa çıkmadı. Salon da doldu. Salon dolmamış olsaydı herkes üzülürdü. Emine öğretmenime, ekibine ve desteklerini esirgemeyen belediye personelime teşekkür ediyorum" dedi.

    Oyunun yönetmeni Emine Öney ise Kemer sevdalısı olarak güzel olan her şeyde var olduğunu söylediğini ve sözünü yerine getirdiğini kaydetti. Öney, desteklerinden dolayı Topaloğlu'na teşekkür etti.

    Oyun sonrası Topaloğlu ve tiyatro ekibi hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Büyük Ödül isimli oyun, 18 Mart'a kadar her salı, cuma ve pazar günleri Kemer Belediyesi Kültür Salonu'nda sergilenmeye devam edecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow