hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP'li meclis üyesi DSP'ye geçti

    CHPli meclis üyesi DSPye geçti
    expand

    CHP'li meclis üyesi DSP'ye geçti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer ilçesinde CHP'den seçilen Kemer Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Ali Acar istifa ederek, DSP'ye geçti.

    31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde CHP'den 1. sıra meclis üyesi seçilen Kemer Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Ali Acar, partisinden istifa ederek, DSP'ye geçti. Hasan Ali Acar daha sonra DSP İlçe Başkanı Birtan Bakırcı ile birlikte Kemer Belediye Başkanı DSP'li Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.

    Hasan Ali Acar, "İlçe başkanımız meclis üyelerine 'mazbataları almak için beraber gidelim' dedi. Ancak benim dışımda kimse gelmedi. Kendi aralarında bazı kararlar aldılar ve buna beni dahil etmediler. Toplantılarına beni çağırmadılar. Partiye uğramadıkları gibi partiyi de tanımıyorlardı. Bu zihniyeti kabul edemeyeceğim için ve Necati Topaloğlu'nu desteklemek için 10 yıldır yönetim kurulu üyesi olduğum CHP'den istifa ettim. DSP de benim siyasi görüşüme uzak bir parti değildi. Kemer'in geleceği için böyle bir karar aldım" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow