hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Evde kalıp renkli kaldılar

    Evde kalıp renkli kaldılar
    expand

    Evde kalıp renkli kaldılar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA) - KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun öncülüğünde Kemer Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından 'Evde Kal Renkli Kal' konulu yarışma düzenledi. Resim, şiir ve öykü alanlarındaki yarışmaya başvuran 50 öğrenciden 16'sı dereceye girme başarısı elde etti.

    Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen ödül törenine, Belediye Başkanı Topaloğlu, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Asım Yıldırım, Belediye Sağlık İşleri Müdürü Özden Biber, Belediye Gençlik Meclisi Başkanı Tufan Telemen, gençlik meclis üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

    Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde evden dışarıya çıkmayan çocukların hayatına renk katmak ve eğlenmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmada birbirinden güzel eserler ortaya çıktı. Belediye Başkanı Topaloğlu, ödül töreninde yaptığı konuşmada, pandemi sürecinde evden çıkamayan çocukların bu süreci fırsata çevirmeleri için bir yarışma düzenlemek istediklerini söyledi.

    Önemli olanın derece elde etmek olmadığına dikkat çeken Başkan Topaloğlu, “Burada hepinizi birinci olarak görüyorum. Çocuklarımıza sahip çıkmamız lazım. Koronavirüs süreci herkese çok şey öğretti. Arkadaşlığı, paylaşmayı ve dostluğu öğretti. İnşallah bu gençlerimiz buradan bir yol haritası çıkartır. Eğitime verdiğimiz hizmetler katlanarak devam edecek. Bu yıl da anaokulundan 8. sınıfa kadar yaklaşık 7 bin öğrencinin kırtasiye malzemelerini hazırlıyoruz. Öğrencilerimizin servislerini ücretsiz olarak biz yapacağız. Ahmet Erkal Destek Eğitim Merkezinde tüm branşlarda da üniversiteye hazırlanan öğrencilere kurs imkanı sağlayacağız. Eğitim varsa gelecek var" dedi.

    Belediye Gençlik Meclisi Başkanı Tufan Telemen ise pandemi sürecinin çok zorlu geçtiğini ve bu süreci gençlerle eğlenceli hale dönüştürmek için böyle bir yarışma düzenlediklerini kaydetti. Belediye Kültür Müdürü Asım Yıldırım da yapılan yarışmayı sonuna kadar desteklediklerini belirterek, yarışmaya büyük önem veren Topaloğlu'na teşekkür etti.

    Konuşmaların ardından dereceye girenlere ödülleri verildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow