hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Eyvah Tatil' filmi Kemer'de çekiliyor

    Eyvah Tatil filmi Kemerde çekiliyor
    expand

    'Eyvah Tatil' filmi Kemer'de çekiliyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA) - 'EYVAH Tatil' filminin çekimleri, Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer'de gerçekleştiriliyor.

    Yönetmenliğini Bülent İşbilen'in yaptığı filmin yapımcılığını is Mehmet Yıldırım yapıyor. Şubat ayında romantik komedi tarzında gösterime girmesi beklenen filmde Ersin Korkut, Sermiyan Midyat, Selcan Yavuz gibi oyuncular rol alıyor. Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor yarışmasına katılan Yunus Emre Özden de filmde rol alan kişilerden.

    Filmin uygulayıcı yapımcısı Cesur Taş, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Topaloğlu'na, Kemer Belediyesi meclis üyesi Hakan Tuncer eşlik etti. Başkan Topaloğlu'na film hakkında bilgi veren Taş, Kemer'in çok güzel ve özel bir bölge olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.

    Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Eyvah Tatil' filminin oyuncularını ve kadrosunu Kemer'de ağırlamaktan mutlu olduklarını söyledi. Filmin çekimlerinin Mustafa Ertuğrul Aker Parkı'nda yapıldığını anlatan Başkan Topaloğlu, “Kemerimizi en iyi şekilde tanıtmaya devam ediyoruz. Belediye olarak 'Eyvah Tatil' filminin kadrosuna her türlü desteği veriyoruz. Kemer'in tanıtımı için de faydalı olacağını düşünüyorum. Film ekibine kolaylıklar ve başarılar diliyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow