hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Göynük'te çalışmalar hız kesmiyor

    Göynükte çalışmalar hız kesmiyor
    expand

    Göynük'te çalışmalar hız kesmiyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Göynük Mahallesi'nde yapılan ve yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
    Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ve birim müdürleri de eşlik etti. Alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanarak halkın hizmetine sunulan Göynük 3093, 3006, 3070 ve 3073. sokaklarda inceleme yapan Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler, daha sonra mahalledeki derelerde yapılan ıslah çalışmalarını da denetledi.
    Yaklaşık 6 yıldır sıkıntılı olan yolların hızlı bir şekilde tamamlanarak halkın kullanımına kazandırılan yerlerle ilgili açıklama yapan Başkan Topaloğlu, "Göynük Mahallesi'nde sıkıntılı olan yerler vardı. Yıllardır yapılmayan yolları kısa sürede yaptık ve halkımıza kazandırdık. Alt yapı ve üst yapı ile kaldırım ve aydınlatma çalışmalarını tamamladık. Kemer halkı bize güvenmeye devam etsin" dedi.
    Göynük Mahallesi halkı yapılan çalışmalardan bir hayli mutlu olduklarını dile getirdi. İbrahim Kabadayı, 2015'ten bu yana mahallede yapılmayan yollar için 17 dilekçe verdiğini ancak bir sonuç alamadığını, Başkan Topaloğlu sayesinde sonuca ulaştıklarını söyledi. Kabadayı, verdiği dilekçelere rağmen yıllardır kimsenin ilgilenmediği yolları, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun kısa sürede yaptığını belirterek, emeklerinden dolayı kendisine teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow