hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakamdan, Topaloğlu'na veda ziyareti

    Kaymakamdan, Topaloğluna veda ziyareti
    expand

    Kaymakamdan, Topaloğlu'na veda ziyareti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- KEMER Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Kayseri Kocasinan Kaymakamlığı'na atanmasının ardından Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na veda ziyareti gerçekleştirdi.
    Kemer Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Resmi Gazete'de yayımlanan kararnamenin ardından Kayseri Kocasinan Kaymakamlığı'na atandı. Kısa süre içinde Kemer'deki görevi sona erecek olan Kaymakam Karameşe, ilçe genelinde yaptığı veda ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Topaloğlu'na da bir ziyaret gerçekleştirdi.
    Kaymakam Karameşe, Kemer'de güzel anılarının olduğunu ve Topaloğlu başkanlığında belediyeyle güzel işlere imza attıklarını söyledi. Topaloğlu'na yaptıkları ve yapacakları önemli hizmetlerden dolayı teşekkür eden Karameşe, Topaloğlu'nu yeni görev yeri olan Kayseri Kocasinan'a her zaman beklediğini kaydetti.
    Başkan Necati Topaloğlu da Kemer'e katkılardan dolayı Kaymakam Karameşe'ye teşekkür etti. Eğitim ve kitaplarla olan projelerinden dolayı Kaymakam Karameşe'ye ayrıca teşekkür eden Topaloğlu, "Kemer'de birçok projeye öncülük ettiniz. Kısa sürede Kemer halkının sevgisini kazandınız. Yeni görev yerinizde de başarılarınızın devamını diliyorum. Burada bir evinizin olduğunu unutmayın. Her zaman misafirimiz olabilirsiniz" dedi.
    Kaymakam Karameşe'nin ziyareti sırasında Topaloğlu'na meclis üyeleri Emin Gül ve İsmail Aka da eşlik etti.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow