hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kemer Belediyesi engelleri kaldırıyor

    Kemer Belediyesi engelleri kaldırıyor
    expand

    Kemer Belediyesi engelleri kaldırıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- TÜRKİYE'nin en önemli turizm destinasyonlarından Kemer'e gelen yerli ve yabancı misafirlerin uğrak yerlerinden olan Mustafa Ertuğrul Aker (Olbia) Parkı sahilinde düzenleme çalışmaları devam ediyor.
    Sahilde vakit geçiren misafirlere daha modern ve kullanışlı bir plaj sunmak için belediye ekipleri çalışmalarına devam ediyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun talimatıyla yenilenen Kemer Halk Plajı'na, engelli vatandaşların denize girmek için rahatlıkla kullanabileceği, paslanmaz krom malzemeden 6 metre uzunluğunda ve 1 metre genişliğinde engelli erişim rampası temin edildi.
    Başkan Necati Topaloğlu, "Türkiye'nin en önemli turizm lokomotifleri arasında yer alan Kemer'de vatandaşlarımız ve ilçemize gelen yerli ve yabancı misafirlerimizi en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Söz verdiğimiz gibi Mustafa Ertuğrul Aker (Olbia) Parkı'nı halkımıza kazandırdık. Burada vatandaşlarımızın rahatlıkla vakit geçirebileceği bir ortam oluşturduk. Halkımız denize daha rahat ulaşırken, engelli vatandaşlarımızı da unutmadık. Onlar için engelli platformu oluşturduk ve sahilimize yerleştirdik. 'Herkes bir engelli adayıdır' sözünü unutmamalıyız. Onların rahatlığı bizim rahatlığımızdır. Hizmetlerimiz devam edecek" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow