hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kemer Belediyesi'nde bayramlaşma

    Kemer Belediyesinde bayramlaşma
    expand

    Kemer Belediyesi'nde bayramlaşma

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- KEMER Belediyesi Başkan vekili Emrah Ayhan, Kurban Bayramı öncesi belediye personeliyle bayramlaştı.

    Belediye Arslanbucak Hizmet Alanı ve belediye binasında yapılan bayramlaşma törenine, Başkan vekili Emrah Ayhan'ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Mustafa Bilici, meclis üyeleri Ferhan Fidan, İsmail Aka ve Emin Gül, birim müdürleriyle personel katıldı.

    Başkan Yardımcısı Mustafa Bilici, göreve geldikleri günden bu yana personelle yılmadan Kemer için çalıştıklarını belirterek, amaçlarının daha fazla yeşil alanı olan, yolları temiz bir Kemer oluşturmak olduğunu söyledi. Bilici, belediyenin borçlarının da en kısa sürede ödeneceğini ifade ederek, "Borçlarımızı ödedikten sonra yeni projelerimize en geç 2020'de başlarız. Şu anki mevcut Kemer'den daha güzel bir Kemer yaratmak için çalışacağız. Bunda hepimizin emeği var. Bayramda çalışacak olan personelimize Allah kolaylık versin. Memurların bayram ikramiyeleri yattı ama maalesef kadrolu işçi arkadaşlarımızın ikramiyeleri yatmadı. Başkanımız Necati Topaloğlu ile konuştum. Bayram sonrası ödemelerimiz var. İnşallah bayramdan sonra bu ikramiyeleri de yatıracağız. Herkese iyi bayramlar diliyorum" dedi.

    Başkan vekili Emrah Ayhan da memurların ikramiyelerinin erken yatmasından dolayı bütçeyle ilgili bir sıkıntı oluştuğunu anlatarak, "Bu ikramiyeler ileri bir tarihe ertelendi. Önceki dönemde 2- 3 ay ödenmeyen maaşlar ve ikramiyeler vardı. Ama biz, maaşları günü gününe yatırıyoruz. Başkanımız Necati Topaloğlu bir cenazeye katıldığından dolayı bayramlaşmaya katılamadı. Kendisi tüm personelimizin bayramını kutluyor. Herkese mutlu bayramlar diliyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow