hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kemer Belediyesi'nden araç desteği sürüyor

    Kemer Belediyesinden araç desteği sürüyor
    expand

    Kemer Belediyesi'nden araç desteği sürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- KEMER Belediyesi, Covid-19 hastalarının taşınması için İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne bir araç daha tahsis etti.

    Daha önce Covid-19 hastalarını taşımak üzere Kemer Devlet Hastanesi'ne ve Kemer Kaymakamlığı'na araç tahsisinde bulunan Kemer Belediyesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün araç tahsisi talebini de yerine getirdi. Belediyenin araç desteği kapsamında şu anda Kemer Kaymakamlığı'nda 2, İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde ve Kemer Devlet Hastanesi'nde birer araç bulunuyor. Gelen talep üzerine İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne araç tahsisinde bulunan Kemer Belediyesi, Covid-19 hastalarının taşınmasında kolaylık sağlıyor.

    Kemer Belediye Başkan Vekili İsmail Aka, "Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde salgınla mücadele konusunda Kemer Belediyesi olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Belediye olarak her türlü desteği sağlıyoruz. Bu kapsamda ilçe sağlık müdürlüğünden gelen talep üzerine, Covid-19 hastalarının taşınması için bir araç tahsis ettik. Bu salgını bitirmek bizim elimizde. Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına mutlaka uyalım" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow