hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kemer Belediyesi'nden kardeş barınak projesi

    Kemer Belediyesinden kardeş barınak projesi
    expand

    Kemer Belediyesi'nden kardeş barınak projesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- KEMER Belediyesi Hayvan Barındırma Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Almanya'nın Erfurt şehir hayvan barınağı ile kardeş hayvan barınağı olmaya hazırlanıyor.

    Erfurt şehrinden gelen Nathalie Reuss, Kemer Belediyesi Hayvan Barındırma Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne mama desteği sağlayarak, barınakta incelemelerde bulundu. Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Özden Biber ve belediye veterineri Fevzi Uzun, Reuss'a barınak hakkında bilgiler verdi.

    Biber, Erfurt şehrinden gelen misafirlere Kemer Belediyesi Hayvan Barındırma Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni tanıttıklarını söyledi. Erfurt hayvan barınağından gelen Nathalie Reuss'un kardeş hayvan barınağı projeleri olduğunu belirterek, "Kardeş hayvan barınağı ile ilgili ön görüşmeleri yaptık. Önümüzdeki günlerde de bu projeyi gerçekleştirmek istiyoruz. Barınağımızı ziyaret ederek mama desteği vermesinden dolayı da kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

    Nathalie Reuss ise hayvanları çok sevdiğini ifade ederek, kendi evinde kedisi, köpeği ve tavşanının olduğunu söyledi. Yaklaşık 2 yıldır Kemer'de yaşadığını anlatan Reuss, "Gönüllü olarak Kemer Belediyesi hayvan barınağına mama desteği verdim. Bundan sonra da desteklerimiz devam edecek. Kardeş barınak projemiz var. Onunla ilgili de görüşmeler yaptık" diye konuştu.

    Kemer Belediyesi veterineri Fevzi Uzun da Almanya'dan gelen misafirlere belediyenin barınağı hakkında bilgiler verdiklerine değinerek, kardeş barınak projesinin hayata geçmesi için görüşmelere devam edeceklerini kaydetti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow