hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kemer Belediyesi'nden yaşlı ve hastalara hizmet

    Kemer Belediyesinden yaşlı ve hastalara hizmet
    expand

    Kemer Belediyesi'nden yaşlı ve hastalara hizmet

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- KEMER Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaşlı ve hasta vatandaşların tedavileri için Antalya ve Kemer'deki çeşitli hastanelere sevkini sağlıyor.

    Kemer Belediyesi ekipleri, ocak ayında Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı hastane servis aracı ve diğer araçlarla 60 kişiyi çeşitli hastanelere götürdü. Binek araçla muayene için 7 hastayı Antalya'daki çeşitli hastanelere götüren ekipler, belediyeye ait otobüsle 42, hasta nakil ambulansı ile de 11 kişinin çeşitli hastanelere sevkini sağladı. Belediye ekipleri, evde sağlık hizmetleri kapsamında da 21 hastaya evlerinde enjeksiyon ve pansuman yaptı. Ekipler, evde bakım hizmetleri kapsamında da hasta vatandaşları evinde ziyaret ederek ihtiyacı olup olmadığını sordu. İhtiyaç sahibi 2 hastaya tekerlekli sandalye veren ekipler, 3 hastaya hasta yatağı temini sağladı. Öte yandan, ilçe sınırları içerisinde yaşayan 126 kişiye telefon üzerinden psikolojik danışmanlık hizmeti verildi.

    Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer'de yaşayan tüm vatandaşlara sağlık anlamında her türlü desteği vermeye çalıştıklarını söyledi. Sağlık konusunun çok önemli olduğuna dikkati çeken Başkan Topaloğlu, belediye olarak halkın sağlığını her zaman düşündüklerini ifade etti. Topaloğlu, belediye olarak yaşlı, yatağa bağımlı ve hasta olan vatandaşların kontrollerini yaptırabilmeleri ve tedavilerini tamamlayabilmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını anlatarak, "Sağlık İşleri Müdürlüğümüze bağlı hasta nakil aracı ve ambulansı ile Antalya ve Kemer'deki hastanelere taşıyoruz. İnsan odaklı hizmet yapmaya devam edeceğiz. Pandemi döneminde de halkımızı yalnız bırakmadan hizmet etmeye devam ediyoruz. Halkımızın daha sağlıklı bir yaşam için kazanmaları için de belediye olarak desteğimiz devam edecek" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow