hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kemer Emniyet Müdürlüğü Göynük'e taşınıyor

    Kemer Emniyet Müdürlüğü Göynüke taşınıyor
    expand

    Kemer Emniyet Müdürlüğü Göynük'e taşınıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- KEMER Belediyesi ile Kemer Emniyet Müdürlüğü arasında emniyet müdürlüğünün Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binasına taşınmasına ilişkin protokol imzalandı.
    İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyareti sırasında imzalanan protokolün hayırlı olmasını temenni etti. Ziyarette konuşan Başkan Topaloğlu, emniyet müdürlüğünün Türkiye'nin en önemli güzide kurumlarından olduğunu söyledi.
    Başkan Topaloğlu, Arslanbucak Mahallesi'ndeki Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yenilenmesi nedeniyle geçici olarak Göynük Mahallesi'ndeki Kemer Belediyesi Hizmet Binası'na taşınması ile ilgili şunları kaydetti:
    "Emniyet teşkilatına bina konusunda yardımcı olmak bizim görevlerimiz arasındadır. Daha önce bina tahsisi konusunda mecliste karar aldık. Göynük hizmet binamızı, mecliste oy birliğiyle 5 yıllığına tahsis etme kararı aldık. Emniyet Müdürlüğü'ne yakışacak olan bina aslında Kemer'de olmalıydı ancak Kemer'de şu anda buna uygun binamız yok. Göynük hizmet binasını emniyet teşkilatımıza hayırlı olsun."
    İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz ise ciddi bir ihtiyaçları olan yeni binanın yapılması için geçici bir binaya ihtiyaç duyduklarını söyledi. Bina ihtiyacını Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na ilettikten kısa bir sonra kendilerine yardımcı olduklarını anlatan Yılmaz, "Belediyeye ait Göynük'teki bina, 5 yıllığına emniyetimize tahsis edildi. Mecliste oy birliğiyle alınan karardan dolayı Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun" dedi.
    Ziyaret sonrası Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Emniyet Müdürlüğü'nün Göynük Hizmet Binası'na 5 yıllığına tahsis edilmesiyle ilgili protokolü imzaladı. İmza törenine Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül de eşlik etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow