hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kemer'de altyapı çalışmaları

    Kemerde altyapı çalışmaları
    expand

    Kemer'de altyapı çalışmaları

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - KEMER Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Göynük Mahallesi'nde aydınlatma çalışması ve bisiklet yolu yaptı.

    Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Göynük Mahallesi Kurtuluş Caddesi'nde aydınlatma çalışması yaptı. Ekipler, aynı mahallede 1 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu da yaptı. Belediye ekipleri, Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binası'nın da iç ve dış cephe boya işlemlerini sürdürüyor.

    3015. Sokak yol yapım çalışmaları kapsamında da bordür döşeme çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri ekipleri, kilitli taş ile kaldırım kaplama çalışmalarına başlayacaklarını bildirdi. Ayrıca, 3018. Sokak'ta devam eden yol yapım çalışması da tamamlandı. Ekipler, Ayışığı Koyu yolundaki çalışmaları sürdürüyor.

    Ayışığı Koyu yolu üzerindeki Onno Tunç Caddesi'nde 375 metre yağmursuyu drenaj hattı yapan belediye ekipleri, cadde üzerinde çift konsollu dekoratif aydınlatma direklerinin dikilmesi ve 750 metre orta refüjün ardından çalışmalarını tamamlayacak. Barış Manço Caddesi'nde de asfalt kaplama çalışmalarını tamamlayan ekipler, 152 ve 177. sokaklardaki asfalt kaplama çalışmalarını da tamamlayacaklarını kaydetti.

    Belediye ekipleri, Arslanbucak, Beldibi ve Tekirova mahallelerinde de yol açma ve yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Halkımıza hak ettiği değeri ve hizmeti vermek için çalışmaya son hızla devam ediyoruz. İlçe genelinde yollar yapılıyor, yeni yolar açılıyor. Göynü Mahallesi Kurtuluş Caddesi'ndeki yolumuzu halkımız artık kullanabiliyor. Dünyaca ünlü Ayışığı Koyumuza giden cadde ve sokaklarda çalışmalarımız son süratle devam ediyor. Kısa zamanda burayı tamamlayacağız. İlçemizde genel alamda hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Değerli halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Her şey çok güzel olacak. Bizi izlemeye devam edin" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow