hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kemer'de bayram kutlaması

    Kemerde bayram kutlaması
    expand

    Kemer'de bayram kutlaması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer ilçesinde Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yıldönümü kutlamaları Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı.
    Kemer Cumhuriyet Meydanı'ndaki törene, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Teker, Kemer Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Kemer Belediyesi Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi meclis üyeleri İsmail Aka, Hasan Ali Acar, Ferhan Fidan, Emrah Ayhan, Cumali Afşin, Ramazan Kal, Recep Yılmaz, Mustafa Tıraş, Semih Özdemir, Ahmet Can, Mustafa Bilici, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve daire müdürleri, gaziler, şehit aileleri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.
    Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından törene katıanlar, saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okudu. Tören sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Topaloğlu, en sevinçli günlerden birini yaşadıklarını belirtti. Topaloğlu, "Cumhuriyet'e çok şey borçluyuz. Cumhuriyetle doğduk Cumhuriyet ile öleceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda ilerlemeye devam edeceğiz. Türk gençliğine de her zaman bunu söylüyoruz" dedi.
    Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında yarın resmi geçiş töreninden sonra da fener alayı düzenlecek. Sonrasında da Haluk Levent sahne alacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow