hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kemer'de işyerleri denetleniyor

    Kemerde işyerleri denetleniyor
    expand

    Kemer'de işyerleri denetleniyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA) - KEMER Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde gıda ve alkollü içecek satışı yapan işletmelere yönelik denetim yaptı.

    Kemer'de turizm sezonunun başlamasıyla birlikte ilçe genelinde, gıda ve alkollü içecek satışı başta olmak üzere işletmeler denetleniyor. Kemer Kaymakamlığı tarafından Belediye Zabıta Müdürlüğü, Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Vergi Dairesi, polis ve jandarma ekiplerinden oluşturduğu iş yeri denetim komisyonu, iş yerlerini hijyen, kaçak ve sahte alkollü içecek satışı ve sunumu yönünden denetliyor.

    Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu yaptığı açıklamada, "Halkımızın talepleri ve şikayetlerini dikkate alıyoruz. Özellikle, gıda denetimlerinde gramaj ve hijyen konusunda çok hassasız. Zabıta ekipleri olarak da portör ve sağlık muayene cüzdanlarının da kontrolünü gerçekleştirdik. Her ay bir meslek dalında denetim yapmak üzere iş yeri denetim komisyonu kuruldu. Bu komisyon denetimlere başladı. Haziran ve temmuz aylarında tur acenteleri denetleniyor. Denetim sonunda eksikleri bulunan işletmelere encümene sevk edilerek gerekli yasal işlemler yapılacak" dedi.

    Başkan Topaloğlu, "Halkımızın sağlığı bizim için önemli. Bu konuda hassasiyet gösteriyoruz. Gerek belediye zabıta ekiplerimiz gerekse diğer kurumlarla sürekli iş birliği içerisindeyiz. İlçemize gelen yerli ve yabancı misafirlerimizin sağlıklı bir ortamda tatillerini yapmalarını sağlamak için bütün işlemlerin takipçisi olacağız ve elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow