hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kemer'de öğrenciler piknikte buluştu

    Kemerde öğrenciler piknikte buluştu
    expand

    Kemer'de öğrenciler piknikte buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- KEMER Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezi'nde üniversite hazırlık kurslarına katılan öğrenciler evlerinde yaptıkları yemekleri, öğle arasında bir araya gelerek merkez bahçesinde düzenledikleri piknikte paylaştı.

    140 öğrenicinin eğitim aldığı, Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezi'nde üniversite hazırlık kursları hız kesmeden devam ederken, öğrenciler ders dışı etkinlikleri ile de dikkati çekiyor. Evlerinde hazırladıkları birbirinden farklı lezzetleri arkadaşları, öğretmenleri ve konuklar ile paylaşan öğrenciler, ders dışında kısa da olsa stres atma imkanı buldu. Bu özel buluşmaya her zaman olduğu gibi gençleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da katıldı. Başkan Topaloğlu, öğrencilerle bir bir ilgilenirken, derslerde gelinen son durumu da kendilerinden öğrendi.

    Kurs merkezinde yoğun bir eğitimin devam ettiğine dikkat çeken Başkan Necati Topaloğlu, "Bugün Sayın Kurs Merkezi müdürümüz bizleri davet etti. Öğretmen arkadaşlar ve öğrencilerle birlikte kaynaşma pikniği düzenlemişler. Mesafeleri de güzelce ayarlamışlar. Çocuklar evlerinde ne hazırlamışlarsa, getirmişler. Çok güzel bir ortam oldu. Tabii hep ders olmamalı, biraz da ders dışı etkinlikler yapılmalı. Kurs Müdürümüz Suat Göv'e, öğretmenlerimize, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Asım Yıldırım'a ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizle görüştüm. Çok mutlular. Özellikle öğretmenlerden, verilen eğitimden çok memnun olduklarını söylediler. Buda bizim için çok iyi bir haber. Çünkü bir öğretmen, öğrencisini ne kadar severse o derste mutlaka başarılı olacaktır" dedi.

    Öğrenciler de belediyenin düzenlemiş olduğu destek eğitim kursuna devam ettiklerini, yoğun bir hazırlık içinde olduklarını ve zaman zaman bu tarz etkinliklerle stres attıklarını, eğitime verdikleri destek için Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür ettiklerini söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow