hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kemer'de pazar yerlerinde önlem

    Kemerde pazar yerlerinde önlem
    expand

    Kemer'de pazar yerlerinde önlem

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA) - KEMER Belediyesi, tam kapanma sürecinde kapalı olan pazar yerlerinin cumartesi günü açılacak olması nedeniyle ilçede kurulan pazar yerlerinde gerekli önlemleri aldı.
    29 Nisan Perşembe günü saat 19.00'dan 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05.00'e kadar uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında, 8 Mayıs ve 15 Mayıs Cumartesi günleri, Beldibi, Göynük, Çamyuva, Tekirova, Kuzdere, Arslanbucak, Çıralı ve Kemer sebze pazarlarının açık olacağı belirtildi. Belirtilen tarihlerde 10.00-­17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze ve meyve ile fide satışı yapılacağı bildirildi.
    Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Tam kapanma sürecinde kapalı olan pazar yerleri, son genelgeyle tekrar açılacak. Belediye olarak tüm önlemlerimizi aldık. Halkımız rahatça pazar alışverişlerini yapabilir. Pazarların girişlerinde halkımıza maske dağıtmaya ve ateş ölçümlerine devam edeceğiz. Belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Halkımız da pandemi konusunda tüm tedbirlere uyarsa bu işin üstesinden geliriz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow