hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kemer'den deprem bölgesine yardım eli

    Kemerden deprem bölgesine yardım eli
    expand

    Kemer'den deprem bölgesine yardım eli

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer ilçesinde deprem bölgesine gönderilmek için yardım kolileri hazırlanıyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yardım malzemelerinin yarın TIR'la yola çıkacağını belirterek, "Şu an birlik ve beraberlik içerisinde olma zamanı" dedi.

    Deprem sonrası Kemer'de yaşayanlar deprem bölgesine gönderilmek üzere battaniye, ilaç, kuru gıda, giyecek ve diğer ihtiyaç malzemelerini Kemer Belediyesi'ne ulaştırıyor. Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Vekili Hasan Ali Acar ve Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül de toplanan yardım malzemelerini yerinde inceleyerek son durum hakkında bilgi aldı.

    Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ülke olarak büyük bir acı yaşadıklarını belirtti. Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam başkanlığındaki toplantıda deprem bölgesine yapılacak yarımlar hakkında kararlar aldıklarına değinen Başkan Topaloğlu, "Şu an birlik ve beraberlik içerisinde olma zamanı. Kemer Belediyesi olarak Uşak'ta bir fabrikayla bağlantıya geçtik ve depremzede vatandaşlarımız için 1500 battaniye aldık. Türk Kızılay ile görüştük ve cuma günü Kemer'e gelerek kan bağışı kabul edecek. Kemer Belediyesi'ndeki 800 personelimiz de kan veremeye gidecek. Toplanan yardım malzemeleri konusunda vatandaşlarımız da çok duyarlı. Sosyal medya hesaplarımızdan sabah duyuru yaptık ve elinde avucunda ne varsa herkes belediyemize getiriyor. Yarın sabah ilk yardım TIR'ımız yola çıkacak." (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow