hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kemer'den depremzedelere ikinci yardım

    Kemerden depremzedelere ikinci yardım
    expand

    Kemer'den depremzedelere ikinci yardım

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA)- ANTALYA'nın Kemer ilçesinde AK Parti ilçe teşkilatı tarafından başlatılan yardım kampanyası kapsamında toplanan malzemeler depremzedeler için yola çıkarıldı.
    AK Parti Kemer ilçe teşkilatı tarafından Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem felaketinde mağdur olan vatandaşlar için başlatılan yardım kampanyası kapsamında ısıtıcı, yorgan, battaniye, su, bebek bezi gibi eşyalar ile doldurulan kamyonet, Kemer'den uğurlandı.
    AK Parti İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, "Elazığ'da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen bir doğal afet yaşadık. Yaşanan deprem felaketinde Elazığ'da ve Malatya illerimizde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza Rabbimden acil şifalar diliyoruz. Tüm ülkemize geçmiş olsun. Tabii Türk toplumunun en büyük özelliği de böyle zor dönemlerde birbirine yardımlaşmasıdır. Şükürler olsun bu geleneğimiz hala dimdik ayakta. Bu da bizi son derece memnun ediyor. Bu bağlamda biz de Kemer AK Parti ilçe teşkilatı olarak oradaki kardeşlerimize yardım eli uzatabilmek için böyle bir kampanya başlattık. Ben bu kampanya süresince başta teşkilat mensubu arkadaşlarımı ondan sonra da kampanyamıza destek veren bütün Kemer halkına sonsuz teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum. Allah böyle doğal afetlerin tekrarını yaşatmasın inşallah. Kepez Belediye Başkanımız ile bir görüşme yaptık. Onların da bir yardım araçları, birkaç tane zannedersem Elazığ'a gidecek. Başkanımızla ayrı ayrı göndermeyelim beraber gönderelim diye mutabık kaldık. Şimdi aracımız buradan Kepez Belediyesi'nin, Kepez Vakfı önünde toplanacak ve oradan tırla Elazığ'a ulaştırılacak" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow