hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kemer'e huzurevi yapılacak

    Kemere huzurevi yapılacak
    expand

    Kemer'e huzurevi yapılacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçeye 2 katlı ve 30 kişinin barınabileceği huzurevi yapılacağını söyledi.

    Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ünlü iş insanı Ünal Aysal'ın seçimlerden önce Kemer'e huzurevi yapma sözü verdiğini hatırlatarak, "Ünal Aysal, daha önce Göynük Belediye Başkanlığım dönemimde 720 kişilik bir öğretmen okulu yaptı. Bu okul şu anda Ünal Aysal Anadolu Lisesi oldu. Daha sonra Göynük'e düğün salonu ve anaokulu yaptı. Görüşmelerimiz her zaman dostane şekilde devam etti" dedi.

    'KEMER HALKINA VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTALIM'

    Ünal Aysal'ın, seçimler öncesi annesi Muazzez Aysal adına Kemer'de bir huzurevi yapmaya söz verdiğini aktaran Topaloğlu, şöyle konuştu:

    "Kendisini Belediye Başkan Yardımcımız Gülsüm Bal ile ziyaret ettik. Belediyedeki arkadaşlarımız projelerini zaten hazırlamıştı. Proje hakkında detaylı olarak konuştuk. Tüm teknik detayları da bitince mart ayı içerisinde ilk kazmayı vuralım diye düşünüyoruz. 'Kemer'e verdiğimiz sözü tutalım' dedi. Arslanbucak Mahallesi'nde ormanın kenarında, 30 kişiyi barındırabilecek 2 katlı bir huzurevi yapmaya söz verdi. Seçimlerde verdiğimiz sözleri tek tek yerine getireceğiz. Ünal Aysal'a Kemer halkı adına teşekkür ediyoruz. Bizi izlemeye devam edin."

    Arslanbucak Mahallesi'nde yapılması planlanan huzurevi, 436 ada 3 parseldeki 2093 metrekarelik alana inşa edilecek. 2 katlı yapılması düşünülen huzurevinde, 30 kişi barınabilecek ve içerisinde dinlenme salonları, hobi odası, kütüphane, çok amaçlı salon ve idari ofisler yer alacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow