hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kemer'in ilk kapalı pazarı Kuzdere'ye

    Kemerin ilk kapalı pazarı Kuzdereye
    expand

    Kemer'in ilk kapalı pazarı Kuzdere'ye

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA)- ANTALYA'nın Kemer ilçesinde kapalı pazar alanında son hızla devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, seçimlerden önce verdiği sözleri birer birer yerine getirmeye başladıklarını söyledi.
    Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden olan Kemer'de yıllardır kapalı pazar alanının olmayışının farkında olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, bu sorunu çözmek için ilk adımı attı. Kuzdere Mahallesi'nde yapılacak olan kapalı pazar alanında son hızla devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Topaloğlu, seçimlerden önce verdiği sözleri birer birer yerine getirmeye başladıklarını söyledi.
    'KEMER HALKI BİZE GÜVENMEYE DEVAM ETSİN'
    Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer'in ilk kapalı pazar yerinin Kuzdere Mahallesi'ne nasip olduğunun altını çizerek, "Burası 2 bin 400 metrekare bir alan. İş makineleri çalışmaya devam ediyor. Bu alanda 120 metrekarede içerisinde mutfağının olacağı düğün ve mevlitlerin yapabileceği bir alan da inşa ediyoruz. Normalde buranın biz teslimatı 120 gün sonra olacak ama yüklenici firma yetkilisi 60 günde teslim edebileceklerini söyledi. En kısa sürede burayı halkımızın kullanımına sunacağız" dedi.
    '80 ESNAF TEZGAH AÇABİLECEK'
    Aydınlatmaları, yağmur suyu drenaj hatlarıyla pırıl pırıl bir kapalı pazar alanı inşa edeceklerine vurgu yapan Topaloğlu, "Kapalı pazar yerinde yaklaşık 80 esnaf tezgah açabilecek. Plan değişikliğinden dolayı meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum. Bundan sonraki kapalı pazar yerleri Arslanbucak ve Göynük mahallelerinde yapılacak. Kemer halkı bize güvensin. Dedikodulara inanmasın. Biz her zaman sokaktayız. Her zaman dedikodu siyasetinden uzak durduk. Biz hizmet yapmaya bakarız. Kapalı pazar yeri Kuzdere ve Kemer'e şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow